kort om

Kallehavegaard badehotel

Kallehavegaard Badehotel blev bygget i 1902 og har fungeret som badehotel lige siden.

Vi – Klaus og Tina – købte hotellet i dec. 2019 og startede med at renovere det i januar 2020.

Vi gør det meste af arbejdet selv, og derfor kommer det til at løbe over nogle år inden vi er færdige og hotellet er, som vi gerne vil have det..

 

 

Vi arbejder hen imod at have 21 værelser til brug fra sæsonens start d. 26.3.21. Nogle er helt nyrenoverede og andre har haft deres første sæson. 

 

Vi har prøvet at gøre alle værelser hyggelige og indrettet dem individuelt, 

så de alle har charme og særpræg. Alle værelser er holdt i den traditionelle badehotel stil med tapeter, paneler og genbrugsfund. Huset er gammelt – fra 1902 – og derfor er f.eks. gulve og lofter en smule skæve – noget vi har valgt at se som en charme og en del af hotellets historie.

 

 

Kallehavegaard har også en restaurant, hvor vi i højsæsonen har åbent for aftensmad. Aftensmaden er på ”pensionatvilkår” – dvs. det er primært for hotellets gæster. Der er kun en menu at vælge imellem – den bliver præsenteret ved morgenmad samt via sms til de gæster som tjekker ind senere samme dag så man har mulighed for at melde sig til inden kl. 10.

 

Vi har også en bar og 2 hyggelige gårdhaver, 

hvor man kan nyde vores forskellige drikkevarer eller en kop kaffe. 

 

Vi har nu været i gang en sæson, og har haft virkelig travlt med masser af dejlige gæster fra både ind- og udland. Vi har dermed også gjort os nogle erfaringer, som vi tager med os til næste omgang, så vi kan give vores gæster en rigtig god oplevelse.

De kærligste hilsner,

Klaus og Tina

KALLEHAVEGAARD BADEHOTEL A/S

Søndergade 80

9480 Løkken

Denmark

CVR: 11546390
info@kallehavegaard.dk

+45 20 66 28 88