Gode gamle klassikere

 Er du også tosset med klassisk dansk mad?  Vi serverer danske klassikere ad libitum

som mormor lavede dem.

MENU

Onsdag d. 2 november

Gule ærter med kogt flæsk, kogt og stegt medisterpølse serveret med rugbrød

rødbeder, sennep og eddike.

Onsdag d. 9 november

Stegt flæsk med kogte kartofler, hjemmelavet persillesovs og rødbeder.

Onsdag d. 16 november

Braiseret okse i egen sky med svampe og perleløg serveres med rodfrugtemos og hjemmesyltede asier

Onsdag d. 23 november

Frikadeller og medister med kogte kartofler, stuvet hvidkål, kanelsukker og rødbeder.

Onsdag d. 30 november

Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, brun sovs,  franske kartofler og hjemmesyltede asier.

17.00-20.00

Pris pr. pers. 125 kr.

(Bordreservation er påkrævet)

Kontakt os på +45 28 155 166