Gode gamle klassikere
Er du også tosset med klassisk dansk mad? Vi serverer danske klassikere ad libitum
som mormor lavede dem.
MENU
Onsdag d. 2 november
Gule ærter med kogt flæsk, kogt og stegt medisterpølse serveret med rugbrød,
rødbeder, sennep og eddike.
Onsdag d. 9 november
Stegt flæsk med kogte kartofler, hjemmelavet persillesovs og rødbeder.
Onsdag d. 16 november
Braiseret okse i egen sky med svampe og perleløg serveres med rodfrugtemos og hjemmesyltede asier
Onsdag d. 23 november
Frikadeller og medister med kogte kartofler, stuvet hvidkål, kanelsukker og rødbeder.
Onsdag d. 30 november
Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, brun sovs, franske kartofler og hjemmesyltede asier.
17.00-20.00
Pris pr. pers. 125 kr.
(Bordreservation er påkrævet)
Kontakt os på +45 28 155 166