top of page
_Z5B6979_edited.jpg

SOMMER A LA CARTE
2022

En madoplevelse på Kallehavegaard Badehotel

Vi sætter en stor ære i at tilberede maden fra bunden af, med kærlighed og respekt for de lokale råvarer

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

_Z5B6845.jpg

Forret

 

REJECOCKTAIL I NYE KLÆDER

Håndpillede fjordrejer med dampede grønne asparges, hummerdressing, spæde urter og citroncaviart

119 kr.

STEGT RØDFISK

Smørstegt rødfisk på bund af jordskokkepuré med grønt æble, citron broken gel og brunet smør med nødder og kapers

129 kr.

RØGET KAMMUSLING

Hjemmerøget kammuslinger med citrusmarineret fennikelsalat, dildmayonnaise og sprøde croutons

139 kr.

RØGET SOMMERBUK

Røget sommerbuk med nye danske kartofler, purløgsmayonnaise, portvinssyltede brombær, spæde urter og tuile

135 kr.

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedret

CÆSARSALAT

Marineret kylling med romersalat, hjemmesyltede rødløg, saltede mandler, rodfrugtchips, vesterhavsost og cæsardressing

Serveres med hjemmebagt brød og smør

189 kr.

SANDART MOSAIK I HUMMERBISQUE

Pocheret sandart i skummende hummerbisque tilsmagt med cognac, serveres med hvide asparges og grøn urteolie

Serveres med hjemmebagt brød og smør

239 kr.

PARISERBØF

Hakkebøf af krogmodnet okse på smørristet toast med syltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, friskhøvlet peberrod og rå æggeblomme

199 kr.

BØF BEARNAISE

Ribeye af fedtmarmoreret okse med smørstegte nye danske kartofler, smørstegt sommergrønt og hjemmelavet bearnaisesauce 

 

295 kr.

_Z5B1190_edited_edited_edited_edited.jpg

Restauranten kan oplyse om allergener i maden

_Z5B6918.jpg

Dessert

 

RABARBER FRA HAVEN

Rabarbermousse med råsyltede rabarber, krystalliseret hvid chokolade og rabarbersorbet

129 kr.

JORDBÆR MED FLØDE

Danske jordbær med brændt hvid chokolade og creme double fra Naturmælk

129 kr.

CHEESECAKE DE LEMONE

Cheesecake lavet på lemoncurd med sprød kiksebund og citroncreme

129 kr.

SELECTION DE FROMAGE

3 økologiske oste fra Naturmælk med hjemmelavet kompot og knækbrød

129 kr.

KONTAKT OS FOR BORDBESTILLING

RESTAURANT KALLEHAVEGAARD BADEHOTEL

SØNDERGADE 80

DK - 9480 LØKKEN

+ 45 28 155 166

RESTAURANT@KALLEHAVEGAARD.DK

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

ÅBNINGSTIDER


Mandag: LUKKET
Tirsdag: 17.00 - 23.00
Onsdag: 17.00 - 23.00
Torsdag: Jazz & Tapas
Fredag: 17.00 - 23.00
Lørdag: 17.00 - 23.00
Søndag: 17.00 - 23.00


(Køkkenet lukker 22.00)
(Jazz & Tapas tilmelding er påkrævet senest mandag)

bottom of page