En madoplevelse på Kallehavegaard Badehotel
Vi sætter en stor ære i at tilberede maden fra bunden af, med kærlighed og respekt for de lokale råvarer
Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forret
REJECOCKTAIL I NYE KLÆDER
Håndpillede fjordrejer med dampede grønne asparges, hummerdressing, spæde urter og citroncaviart
119 kr.
STEGT RØDFISK
Smørstegt rødfisk på bund af jordskokkepuré med grønt æble, citron broken gel og brunet smør med nødder og kapers
129 kr.
RØGET KAMMUSLING
Hjemmerøget kammuslinger med citrusmarineret fennikelsalat, dildmayonnaise og sprøde croutons
139 kr.
RØGET SOMMERBUK
Røget sommerbuk med nye danske kartofler, purløgsmayonnaise, portvinssyltede brombær, spæde urter og tuile
135 kr.
Alle vores forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
Hovedret
CÆSARSALAT
Marineret kylling med romersalat, hjemmesyltede rødløg, saltede mandler, rodfrugtchips, vesterhavsost og cæsardressing
Serveres med hjemmebagt brød og smør
189 kr.
SANDART MOSAIK I HUMMERBISQUE
Pocheret sandart i skummende hummerbisque tilsmagt med cognac, serveres med hvide asparges og grøn urteolie
Serveres med hjemmebagt brød og smør
239 kr.
PARISERBØF
Hakkebøf af krogmodnet okse på smørristet toast med syltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, friskhøvlet peberrod og rå æggeblomme
199 kr.
BØF BEARNAISE
Ribeye af fedtmarmoreret okse med smørstegte nye danske kartofler, smørstegt sommergrønt og hjemmelavet bearnaisesauce
295 kr.

Restauranten kan oplyse om allergener i maden

Dessert
RABARBER FRA HAVEN
Rabarbermousse med råsyltede rabarber, krystalliseret hvid chokolade og rabarbersorbet
129 kr.
JORDBÆR MED FLØDE
Danske jordbær med brændt hvid chokolade og creme double fra Naturmælk
129 kr.
CHEESECAKE DE LEMONE
Cheesecake lavet på lemoncurd med sprød kiksebund og citroncreme
129 kr.
SELECTION DE FROMAGE
3 økologiske oste fra Naturmælk med hjemmelavet kompot og knækbrød
129 kr.
KONTAKT OS FOR BORDBESTILLING
RESTAURANT KALLEHAVEGAARD BADEHOTEL
SØNDERGADE 80
DK - 9480 LØKKEN
+ 45 28 155 166