Godt_Nytår_Nemogaarden.png

VEJLEDNING TIL NYTÅRSMENU 2021 
Fredag d. 31. december 2021

 

Vi har i år fornøjelsen af at tilbyde jer en lækker nytårsmenu, så i får den bedst mulige kulinariske rejse ind i det nye år, og samtidig vil vi forsøge at guide dig igennem køkkenet i aften og sætte tingene op i en rækkefølge for dig.

 

Til at starte med er det en rigtig god ide, at finde alle elementerne frem og sikre dig at du har fået alt med. Dette vil give dig det fulde overblik hele aften igennem, og sikre at intet vil blive glemt eller overladt til tilfældighed, og selvfølgelig betyde, at du hele tiden er et ”skridt” foran.

OBS!

Ovnen slukkes først efter hovedretten.

 

Det er vigtigt for os, at understrege at tiderne varierer fra ovn til ovn, mærk og føl på maden for en sikkerheds skyld.

 

Forret/Tapas

Tapassen er anrettet i 8 forskellige rum – Her kan du tage indsatsen op og servere tapassen ved bordet.

Brødet sættes på en rist og i den kolde ovn. Ovnen tændes på 170 grader varmluft. Når ovnen er varm, er brødet lunt og sættes på bordet sammen med smørret.

Hovedret

Du er nu nået til aftenens hovedret.

Du finder alle elementerne til hovedretten frem samt tallerknerne til anretningen.

 

Disse ting sker på samme tid

Foliebakken med kalv, svampe og perleløg sættes i ovnen – ca. 30 minutter med låget på.

Foliebakken med kartoffelgratin sættes i ovnen – ca. 30 minutter uden låget.

 

Husk at mærke på dine råvarer, tiden kan variere fra ovn til ovn.

Nu skal du anrette

Kalvesteg stegt som vildt og kartoffelgratinen er nu tilberedt.

Placere svampe og perleløg midt på tallerkenen og de braiserede kalveskiver i egen sauce oven på.

To til tre spiseskefuld sauce hældes over kalvekødet.

Drys med finthakkede urter på toppen.

Serverer kartoffelgratinen, tyttebær og waldorfsalat ved siden af.

Dessert/Tapas

Desserttapassen er anrettet i 8 forskellige rum – Her kan du tage indsatsen op og servere tapassen ved bordet som til forretten.

Kransekagen med nougat kan gemmes til champagnen.

Vi er glade for at kunne levere nytårsmenuen til jeres nytårsaften!

VI ØNSKER JER ALLE ET GODT NYTÅR!