top of page

Oplev Løkken

Når du kommer til Løkken, er det helt oplagt at bruge den fantastiske natur, som omgiver os. Den brede, hvide sandstrand med de karakteristiske badehuse er nok det, som Løkken er bedst kendt for. Her kan du cykle, vandre, bade, surfe, flyve med drager eller bare slappe af.

IMG_7628.jpg

Lej en cykel hos Bike Havs

Hos Bike Havs kan du leje cykler i alle afskygninger, så kommer du nemt omkring i nærområdet og kan feks. cykle til Børglum Kloster eller Rubjerg Knude fyr.

https://bikehavs.dk

https://www.boerglumkloster.dk/

https://www.visitnordvestkysten.dk/nordvestkysten/inspiration/rubjerg-knude-fyr

Ønsker du at kombinere din tur til Løkken med en færdigpakket cykeltur, kan vi anbefale at kigge nærmere på Bike With Us, som tilbyder cykel- og vandreture med bagagetransport og overnatning.

Se meget mere på  https://bikewithus.dk/

Lære at surfe

North Shore Surf tilbyder surfundervisning ved molen og udlejer og sælger alt tænkeligt udstyr til at boltre sig i Vesterhavet.

https://www.northshoresurf.dk/

Sommer_2020_GJERLUFF-19.jpg
Screenshot 2023-05-31 at 20.36.08.png

Lad dig drage 

Besøg også Kite Corner – du bliver overrasket over alle de forskellige muligheder der er for at få lidt sjov ud af vinden – og det er bestemt ikke kun for børn.

https://www.kitecornerloekken.com

Løkken Golfklub

Er du til golf, har Løkken en fantastisk golfbane i gåafstand fra hotellet. Greenfee billet kan købes hos os til favorabel pris. Se nærmere på de fine faciliteter her: http://www.loekken-golfklub.dk

Screenshot 2023-05-31 at 20.44.24.png

I Løkken finder du også en række spændende butikker med alt fra undertøj til køkkengrej – og butikkerne i Løkken har åbent når andre har lukket, dvs. også søn- og helligdage.

 

 

Løkken har et stort antal hyggelige restauranter, cafeer, vinbarer og ishuse, som kan opfylde ethvert behov for lækker mad og drikke. Spørg os gerne for anbefalinger – så får du den bedst matchende anbefaling udfra dine ønsker.

 

Hvis krop eller sind skal forkæles, kan vi anbefale at booke en tid hos kropsterapeuten Marianne, som behandler på udvalgte dage i vores yogastudie. Tider kan findes og bookes på hendes hjemmeside https://1cb.dk/

 

Bente fra Klinik Toft i Hundelev, 10 km fra hotellet, tilbyder også forskellige former for behandling, herunder zoneterapi, massage og øreakupunktur. Se mere og book på hendes hjemmeside https://kliniktoft.dk/

 

På udvalgte datoer arrangerer vi yoga enten i vores yogastudie eller på stranden – følg vores facebookside eller spørg os, hvis du kunne tænke dig at deltage.

bottom of page