FROKOSTMENU
​2 Retter
250,-
- Køkkenet sammensætter menuen
Á LA CARTE
​Stjerneskud med håndpillede rejer, fiskefilet, ristet brød, mayo, dressing & salat 225,-
Rejemad med ristet brød, mayonnaise & citron 195,-
Fiskefilet med grov remoulade, salat & citron 145,-
Hønsefrikassé af lokal fjerkræ og sæsongrønt 175,-
Rørt oksetatar med marinerede salater, æggeblomme & urter 175,-
Sprøde fritter til tataren + 50,-
Sild efter sæsonen med klassiske garniture 145,-
Dagens sæson dessert 95,-
Åbningstider 2025
​
Onsdag d. 20. maj - Onsdag d. 18. juni
Onsdag & Torsdag: Aften
Fredag - Lørdag: Frokost / Kaffe & Kage / Aften
Søndag: Frokost
Torsdag d. 19. juni - Søndag d. 24. august
Mandag - Søndag: Frokost / Kaffe & Kage / Aften
Særlige åbningstider
Alle helligdage samt dagen op til er der åbent både frokost & aften.
5. juni er der åbent til frokost & aften
​
Events:
Se vores events ved at klikke herunder.
​



