Sommerens Pop Up
I juli åbnede Restaurant Tabu en pop up restaurant hos os, som blev taget fantastisk godt imod.Det var 6 aftener med glade gæster, velkomponerede retter & god stemning. ​
Restaurant Kallehavegaard
Det er dermed også en stor glæde for os at kunne offentliggøre, at de dygtige mennesker bag Restaurant Tabu, herunder Michael Miv Pedersen & hans team, fremover vil drive badehotellets restaurant. Det vil være i klassisk badehotelstil med frokost, kaffe & kage, samt middag om aftenen, hvor alle bydes til bordet på samme tid.
​
​I september & oktober vil der være åbent fredage & lørdage.
Se menuerne nedenfor.
Resten af året, 2024, vil der være åbent til særlige arrangementer, som meldes ud løbende her på siden, på sociale medier mv.
​​
Vi glæder os til at se jer!
September 2024
Oktober 2024
Frokost
Serveres kl. 12:30
2 slags brød & kærnet smør
Høstsild med små æg, syltede løg & dildmayonnaise
Varmrøget fisk fra rygeovnen
Håndpillede rejer rørt med mayonnaise
& krydderurter
Hønsefrikassé med efterårssvampe
Gl. dags æblekage med gårdfløde & knas
Pr. person. 225,-
Frokost
Serveres kl. 12:30
2 slags brød & kærnet smør
​Håndpillede rejer med pocheret æg & karse

Kystfisk med cremet jordskokkesuppe, purløg & crouton

​Braiseret gris med efterårskål & puffet svær
Pocheret pære med vaniljeiscreme & lun chokolade

Pr. person. 225,- 

Kaffe & Kage
Kaffe & Kage
Serveres kl. 15:30
Pr. stk 45,-
Bolle m/ kærnet smør
Marmelade (+10)
Ost (+15)
Gulerodskage med smørcreme
“Æblekage”
Lun kringle
Pavlova med efterårsbær
Dagenskage
Kaffe eller the
Pr. person 55,-
Serveres kl. 15:30
Pr. stk 45,-
Bolle m/ kærnet smør
Marmelade (+10)
Ost (+15)
Gulerodskage med smørcreme
“Æblekage”
Lun kringle
Pavlova med efterårsbær
Dagenskage
Kaffe eller the
Pr. person 55,-
Aften
Aften
Serveres kl. 18:30
Mousserende
3 snacks
Surdejsbrød med kærnet smør & sydesalt
Tomater i forskellige teksturer med håndpillede rejer, dild & crouton
Kylling i souffléfars med timian & svampe.
Serveret med glaserede gulerødder,
hertil hønsecreme sauce & kartofler
Efterårets mørke bær med karamel & fløderand
3 glas vin- eller alkoholfri menu
Kaffe, sødt & avec
Pr. person 795,-
Serveres kl. 18:30
Mousserende
3 snacks
Surdejsbrød med kærnet smør & sydesalt
Vesterhavsfisk med syltede gulerødder, græskarpure, estragonolie
samt græskar/hummersauce
Braiseret gris med efterårskål, puffet svær, skysauce & kartoffelpuré
Efterårshindbær i forskellige nuancer
3 glas vinmenu eller alkoholfri
Kaffe, sødt & avec
Pr. person 795,-
Børnemenu
Børnemenu
Serveres kl. 18:30
Velkomstsaft & snacks
1 sodavand/saft
Surdejsbrød m. kærnet smør
2 børnevenlige retter
Pr. barn u. 12 år
225,-
Serveres kl. 18:30
Velkomstsaft & snacks
1 sodavand/saft
Surdejsbrød m. kærnet smør
2 børnevenlige retter
Pr. barn u. 12 år
225,-
Kontakt os!
​Badehotellet
info@kallehavegaard.dk
Tlf. +45 20662888
​
Restauranten
restaurant@kallehavegaard.dk
+ 45 66443310