top of page

Menuen

Årets Nytårsmenu 2025​

Snacks
Pani puri med aromatisk creme & lokal skinke
Sprød andechips med tapioka & trøffelmayonnaise
Krustade med røget vesterhavsfisk, sennepskorn & urter

Kuvertbrød & lokal smør fra Aabybro
 

Forret
Vesterhavsfisk med skummende hummersauce, gulerod, porre & brøndkarse
 

Hovedret
Kronvildt med syltede & ristede karl-johan svampe, syltede selleri & selleripuré, samt timian & vildtsauce
 

Ragout på braiseret kronvildt med svampestuvning & sprøde karl-johan flager Confiteret kartoffel med urtesmør
 

Desserter
Chokolademousse i sprød tærte med “blomme i madeira” lavet på lokal 
rom & opalblommer fra Nordjysk plantage
 

Honningmousse lavet med honning fra Gjøl Bigård samt honningkageknas


Sprød vaffel med kvædepuré, syltede æbler & vanilje creme fraiche


Pris pr. person
550,-

bottom of page